Home » Марки » Samsung » Очаквания за над 10 000 000 броя продадени Samsung S8500 Wave

Очаквания за над 10 000 000 броя продадени Samsung S8500 Wave

3 967 прочита

Модела Samsung S8500 Wave, който бе представен  мобилният конгрес в Барселона, е модела носител на много очаквания за успехи от страна на производителя.

Според представител на Samsung, за успех ще се счита, ако през тази година от устройството бъдат продадени 10 милиона броя. Това не е много, но все пак става дума за топ модела от серията, който според неофициална информация ще се продава за около 330 евро, когато се появи на пазара през април. Много сериозни амбииции, което не означава, че са неосъществими.

Samsung смята да представи още модели с bada, които със сигурност ще бъдат по-достъпни в ценово отношение. Ако това се случи, то смятам ще е ключа към бързото популяризиране както на моделите, така и на самата операционна система. Компанията обещава през март да пусне за изтегляне SDK пакет за създаване на приложения, като авторите на софтуер ще могат да изберат към кои устройства да насочат творенията си. Samsung очаква към края на годината в магазина им за мобилен софтуер да са достъпни над 1000 приложения.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 37 = 46