Home » Новини » Windows Mobile 7 несъвместим със стари приложения?!

Windows Mobile 7 несъвместим със стари приложения?!

4 868 прочита

 

Снощи докато хвърлях бърз поглед на съобщенията си в Twitter видях няколко касаещи новата версия на Windows Mobile. Оказа се, че Елдар Муртазин от Mobile Review е успял да си поиграе с новата версия на операционната система и е споделил впечатленията си в Twitter, като е отговорил на няколко въпроса, свързани с нея.

От руският сайт винаги са крачка пред останалите и винаги успяват да се доберат до нови модели или софтуер преди повечето хора. И този път явно се е случило така. От споделеното от сайта става ясно, че досегашните приложения за Windows Mobile няма да работят с новата версия на операционната система, тъй като тя е пренаписана изцяло.

Важно е да се отбележи, че въпреки всичко версията, до която се е добрал сайта не е окончателната на Windows Mobile 7. Малко или много е успокоетие този факт, тъй като до крайната дата на пускането му от Microsoft много неща могат да се променят.

 Елдар Муртазин споменава и че интерфейсът е много по-различен от този на WM 6.5. Според него обаче платформата може и да не дебютира тази година, тъй като по нея има още много работа, освен ако MS няма някоя по-стабилна и завършена версия от тази, с която е работил.

Източник

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

One Response to Windows Mobile 7 несъвместим със стари приложения?!

  1. Pingback: Firefox с мобилна версия за Maemo | Нокия N Серии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

32 − 22 =