Home » Новини » BGmaps с безплатен достъп през мобилен

BGmaps с безплатен достъп през мобилен

5 399 прочита

Днес сред новините от сайта www.bgmaps.com, който е най-популярния сайт за онлайн карти и маршрути в България се появи съобщението, че достъпа през мобилен телефон вече е безплатен. Не знам за колко хора това е добра новина, но за мен и честите ми пътувания, които налагат търсене на конкретни адреси, е повече от радостна вест.

Сайтът е напълно пренаписан, използва XHTML Basic, а картите са в PNG формат. Така че, ако имате нужда в движение от подробна карта на някой български град, вече можете да я разгледате по-бързо направо от мобилния си телефон. По този начин сайтът е оптимизиран за мобилни телефони, така че трафикът да е минимален.

На адрес go.bgmaps.com можете да търсите улици и точни адреси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, както и във всички населени места, за които има подробни карти. Какво по-хубаво и удобно от това?

От компанията обещават да ни зарадват с нова подробна карта на България в мащаби 1:50 000 и 1:100 000, с най-пълната и актуална информация за пътната мрежа и обстановка. До средата на годината ще бъдат включени и подробни карти на всичките 253 града в страната.

Това не е всичко! От екипа на сайта планират още удобства и благинки като например намиране на маршрут с градски транспорт и резервиране на хотел. Е, за сега и наличните опции са достатъчни да ви помогнат при нужда.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

2 Responses to BGmaps с безплатен достъп през мобилен

 1. solo5.log.bg

  08/01/2010 at 20:46

  Много добре изглежда
  Има много добро търсене
  Но аз на телефона имам GPS, така че рядко ще ми се налага да я ползвам

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Boris

  08/01/2010 at 21:24

  Зависи с какво ползваш GPS-а си. Аз съм с Garmin и въпреки това с ужас установих, че Хасково липсва, а трябваше да намеря точен адрес…Имам и още забележки, въпреки че съм много доволен като цяло от програмата, но пък комбинацията от двете ще е от голяма полза.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

49 − 44 =