Home » Новини » Уникална оферта от Глобул! Новата тарифа Globul Unlimited!

Уникална оферта от Глобул! Новата тарифа Globul Unlimited!

5 253 прочита

 

Ако трябва да съм честен не очаквах толкова скоро някой от операторите на пазара у нас да се престраши или по-точно да склони да пусне подобна тарифа. Е, явно съм бил твърде песимистичен тъй като програмата на Глобул влизаща в сила от 01.02.2010 ме опровергава.

Както е ключовото предимство на програмата?

 •   Неограничени гласови разговори и текстови съобщения към 4 милиона абонати на Оператора

 •   Включени минути за разговори към други национални мобилни и фиксирани мрежи

 •   Една цена към всички мрежи в случай на изчерпване на включените минути

Какво повече можете да искате?! Всъщност програмата съвсем логично ще се появи под търговското наименование Globul Unlimited. Тя е разделена на няколко подпрограми :

 •   GLOBUL Unlimited Weekend
 •   GLOBUL Unlimited Weekend& Evening
 •   GLOBUL Unlimited

* Включените минути за разговори и SMS към номера от мрежата на GLOBUL при тарифен план Unlimited Weekend могат да бъдат използвани през събота и неделя (от 0:00 часа в събота до 24:00 часа в неделя).

** Включените минути за  разговори и SMS към номера от мрежата на GLOBUL при тарифен план Unlimited Weekend & Evening могат да бъдат използвани през събота и неделя (от 0:00 часа в събота до 24:00 часа в неделя), както и в ненатоварена часова зона, която включва периода от 21:00 часа до 7:00 часа.

От своя страна Globul Unlimited има няколко варианта за месечни пакети с разговори към други оператори. По този критерии се определя и месечният абонамент. Логично колкото по-висок е той, толкова по-голям е и обема минути за разговори извън мрежата на Глобул. Всъщност вижте сами срещу колко пари, колко минути ще получите:

 •   19.90 лв – 30 мин
 •   24.90 лв – 60 мин
 •   29,90 лв – 90 мин
 •   34,90 лв – 120 мин
 •   39,90 лв – 150 мин, а като бонус са предвидени и 100MB трафик за мобилен интернет

Както и друг път съм казвал – пълно щастие няма! Е и тук това е в пълна сила, тъй като някой се е погрижил да помисли колко всъщност е разумното потребление. При Globul Unlimited  то е определено на 1500мин, след което радостта от безплатните разговори отлита и ще бъдете тарифирани. Ще можете да компенсирате свършилите минути с още 1500 смс-а, които маркират пък границата за „разумно“ писане на съобщения. Лично аз не мога да си представя как някой с личен телефон, това със служебните е друга история, ще успее да изговори 25 часа по телефона за месец, че и да напише 1500 съобщения, но явно има и такива.

**   Неограничените минути и SMS са в рамките на разумното месечно потребление – до 1500 минути и 1500 SMS месечно. След надвишаване на това ограничение, потреблението ще бъде таксувано.

А сега след всички тези обяснения можете да се запознаете с условията по Globul Unlimited в компактен и синтезиран вид от таблицата по-долу:

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 2 =