Home » Марки » Apple » Тайвански компании доставят части за таблета на Apple

Тайвански компании доставят части за таблета на Apple

2 217 прочита

 

От агенция Ройтерс съобщават, че от няколко техни източници са получили информация, че доставките на части за таблета на Apple са пред своя старт. В случай, че не сте разбрали то от Apple се готвят да представят своя нов продукт/таблет към края на първото тримесечие на 2010. Предполагаемото наименование на модела е Apple iSlate.

AVY Precision Technology Inc е производител на кутии/панели за елетронни устройства. Според източниците на агенцията вече има разработен такъв за модела на Apple, а производството му ще стартира през февруари.

Неназован към момента тайвански производител на тъч скрийн дисплей ще партнира на американците в производството на таблета. Тук информацията е малко противоречива, тъй като според други дисплейте са вече в производство, но от друга компания – Wintek Corp, отново базирана в Тайван.

Ако всичко това е вярно, то напълно разумно би било да се очаква появата на модела във втората половина на тримесечието, макар хората от бранша да се шегуват, че това е рекламен трик от страна на Apple за да задържат вниманието на потребителите.

Източник Агенция Ройтерс

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 12 = 13