Home » Новини » Ново предизвикателство от Виваком – програмата UniCall!

Ново предизвикателство от Виваком – програмата UniCall!

6 472 прочита

 

Интересно предизвикателство към абонатите си от оператора Виваком. Новата прогарама ще се появи под името Vivacom UniCall. Програмата и условията по нея ще бъдат анонсирани от 01.02.2010, когато стартира и медийната кампания по популяризирането и.

Не знам дали това е случайност, макар аз да не вярвам в съвпадения, или съвсем умишлено, но новата тарифна програма на Виваком ще бъде представана в същият ден, когато Глобул стартират медийните изяви за своята – Globul Unlimited.

Нека се върнем на Виваком Уникол. Разделена е на групите S, M, L и XL. Както предполагам и сами се досещате по този начин се маркира и обема на пакета минути предвиден от оператора. А ето и малко повече подробности за всяка една от цитираните :

 • Vivacom UniCall S – срещу 10лв месечно получавате 30 мин за разговори извън мрежата на оператора, 120 мин към мобилни номера на Виваком и 150 мин към фиксирани номера. Това не е всичко! Има добавени и 10MB за мобилен трафик
 • Vivacom UniCall M – ще ви струва 20лв на месец, но минутите към други мрежи са 75, тези към мобилни номера на Виваком 300, а към фиксирани 375. Мобилният трафик е 25 MB
 • Vivacom UniCall L – за 30лв месечно получавате 120 мин към други мрежи, 480 мин към мобилни телефони на Виваком и 600 мин за разговори с фиксирани телефони. Ще можете да ползвате пакет за данни от 40MB.
 • Vivacom UniCall XL – напълно подобаващо за най-големият от всички и цената не е сред най-ниските. В случая тя е 70лв. Срещу тези пари всеки месец ще ползвате 300 мин към останалите оператори, 1200 мин към мобилните във Виваком и 1500 мин за фиксирани номера. Мобилният пакет трафик е 100MB

Ако договора ви подписан с оператора е за 1 година, то първите 2 месеца ще се радвате на удвоени минути. Ако обаче е за срок от 24 месеца, то минутите ще са двойно повече в продължение на 6 месеца. Тук идва много тънкият момент – говоря за удвояване на минутите предвидени за всички направления, а не само в едно.

 Така при Vivacom UniCall S ще имате 30+30 към различни оператори, 120+120 за мобилни от мрежата на Виваком и 150+150 мин за споделяне с фиксираните телефони. Можете да се запознаете с подробностите в синтезиран табличен вид по-долу:

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

2 Responses to Ново предизвикателство от Виваком – програмата UniCall!

 1. уеб дизайн

  01/02/2010 at 10:36

  Хм.. не се и съмнявам че двата оператора пускат в един и същи ден новите си услуги, определено не е случайно както се досеща всеки. Но лично аз смятам че няма значение на кой оператор си, точат си ни парите и това е.

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system
 2. Boris

  01/02/2010 at 10:52

  Няма случайности в тоя бизнес – цени, тарифи, начин на тарифиране, срокове по договори са аналогични. Всъщност избора на оператори се определя от масата, т.е зависи от това кой оператор ползват приятелите ти и близките, с които говориш. Това е оператора, който ти е най-изгоден.
  По въпроса дали Globul Unlimited или Vivacom UniCall е по-изгоден е субективен и въпрос на лични предпочитания. По-важно е, че най-накрая се престрашиха да пуснат в мрежата без тпите ограничения на номера в „семейство и приятели“

  GD Star Rating
  a WordPress rating system
  GD Star Rating
  a WordPress rating system

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

66 − 59 =