Home » Любопитно » Какво всъщност е технологията BlackBerry?!

Какво всъщност е технологията BlackBerry?!

2 386 прочита

През 1999г. компанията Research In Motion(RIM) пуска на пазара на мобилните комуникации изцяло нов продукт BlackBerry.

BlackBerry е решение за сигурен, постоянен и лесен достъп до вашия имейл акаунт директно от мобилното ви устройство. Комбинира имейл, персонален органайзер и мобилен телефон в едно единствено устройство – толкова малко, че се побира в джоба ви.

BlackBerry ви позволява винаги да имате достъп до своя имейл и да разглеждате прикачени файлове, като например Microsoft® Word, Excel, Power Point, Adobe® PDF, JPG, GIF, BMP, TIFF, Zip Archive (ZIP), HTML и други. Да получаване на email в HTML / rich content формат, което ви дава възможност за преглед на еmail, както го виждате на своя компютър. (необходима е софтуерна версия 4.5 или по-висока инсталирана на вашето BlackBerry устройство.) Имате и възможност за изтегляне на прикачен файл и запазването му на картата с памет на смартфона за по-нататъшно преглеждане, изпращане, редактиране или копиране на РС. Винаги контролирате задачите от календара си, така че никога да не пропускате важни събития или да насрочвате дублиращи се срещи.

BlackBerry е насочено към бизнес клас клиентите. Иновативно имейл решение, предназначено за организации със собствени корпоративни имейл сървъри (Microsoft Exchange®, Lotus Domino® или Novell GroupWise®). Имейлите автоматично се изпращат на мобилното ви устройство, така че да не се налага постоянно синхронизиране с компютъра, свързване, логване и проверяване за нови съобщения.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 − = 73