Home » Моите коментари » Истина или сензация около Windows Mobile 7?!

Истина или сензация около Windows Mobile 7?!

1 777 прочита

 

Предполагам за всички, както и за мен понякога стават отегчителни постоянните слухове и догадки свързани с появата на нов модел или нова операционна система, както в случая с Windows Mobile 7. Принципно избягвам подобна информация, не само защото не може да се разчита на нея, но понякога е и толкова невероятна, че на моменти смешна.

Няма как да подмина обаче това, което прочетох тази вечер търсейки информация за Windows Mobile 7. Очакванията са от Microsoft да излязат с две версии на пазара :

  • Windows Phone Seven Business Edition
  • Windows Phone Seven Media Edition

Първата е олекотена версия, с по-малко и опростени характеристики или с други думи – основни такива. Какво трябва да разбираме под всичко това не е ясно?! По-интересни са слуховете относно втората версия. Екипирана с HD media, достъп до социални мрежи като Facebook, Twitter и Xbox Live.

Според слуховете сред първите модели с новите версии на Windows ще са моделите LG Apollo и HTC Obsession. Apollo е модел с 3G (EV-DO and HSDPA) работещ с 1.3GHz Qualcomm QSD8650 процесор и дисплей от 3.8 инча AMOLED с резолюция на дисплея 1280 x 720 WXGA.

Модела ще разполага с 10 мегапиксела камера и видео запис при 720p. Междувременно модела Obsession e ограничен до HSDPA протокол. Модела ще работи с процесор 1GHz Qualcomm QSD8250 proc, дисплей с размер 3.7 инча AMOLED, 5 мегапиксела камера и видео запис при 720p.

Предполагаемата поява на Apollo е през август или септември, докато Obsession през октомври.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 1 =