Home » Моите коментари » Глобул подготвя уникална за пазара тарифа!

Глобул подготвя уникална за пазара тарифа!

4 006 прочита

 

От оператора Глобул не само подготвят, а вече имат уникална за пазара в България оферта за тарифен план. Той ще бъде анонсиран на 01.02.2010, като предполагам и тогава ще стартира рекламната кампания по популяризирането му.

Не искам да се спирам на подробности около цени, условия и подробности за самото предложение по ред причини, но ще напиша повече по темата на 31.01. И не, не търся евтина популярност, а по-скоро не искам да злепоставям хората споделили с мен информацията преди официалното и анонсиране.

Със сигурност мога да твърдя, че програмата на Глобул няма аналог към момента на пазара и дори е в състояние да превърне предложенията на Виваком по програмите Дуо и Трио да изглеждат като най-лошият избор. Това, което мога да споделя е, че въпреки няколко точки, които не ми допадат оператора заслужава адмирации за идеята си. Не знам дали заради „успиването“ на пазара поради твърде еднаквите цени или финансовата криза и нейното креативно въздействие върху продуктовите и маркетинг отделите, но и какво значение има?!

Разговорите ще бъдат без лимит или каквито и да е ограничения, а като черешка на тортата са допълнителните екстри за новите абонати. Условията по новата програма ще са в сила от 01.02.2010г. За съжаление и този път не е гласувано пълно доверие на потребителите и от Глобул са се презастраховали с въвеждане на термина „разумно потребление“. Не искам отново да се спирам на въпросите кой, как и защо е наложил подобен термин и още повече ограниченията свързани с него, но явно има причини за това.

При достигане на прага на въпросното разумно потребление, който от Глобул сочат като 1500мин разговори ще бъдат налагани различни условия по договора спрямо абоната. И не, няма да има глоби, просто цените и условията на тарифиране ще се изменят след посоченият праг.

Подробности, конкретни цифри и цени, както и условия по промоцията очаквайте в неделя 31.01.2010!

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

99 − 94 =