Home » Марки » LG » Втори модел от LG с Android – GT540 Swift

Втори модел от LG с Android – GT540 Swift

4 346 прочита

На едно от първите събития през тази година – CES провеждащо се в Лас Вегас бе представен вторият модел на корейската компания LG, който работи с Android. Модела се появи под името GT540 Swift. Спокойно можем да кажем, че модела е специализиран за работа със социални мрежи (Facebook, Twitter и Bebo) и няма да сгрешим.

Очаква се разнообразие от наличните цветове, в които ще се предлага модела GT540. Модела разполага с резистивен 320 x 480 пиксела дисплей и камера 3 мегапиксела и автофокус. LG GT540 поддържа 3G с HSDPA, а също така и Wi-Fi. Модела ще разполага с GPS, а от друга страна и с функциите характерни за всички Android телефони – Google Maps, Gmail, YouTube ще са сред услугите, които ще могат да бъдат ползвани от потребителите.

Tрябва да признаем, че то изглежда доста добре. Както споменах, предполагам, че цената му ще е достъпна, тъй като компанията го е насочила към потребители, които тепърва започват да ползват смартфони.

Разполага със 7 основни екрана за разполагане на съдържание, добавен е познатия интерфейс S-Class, а камерата с резолюция 3МР има функция за проследяване на лица заедно с повече възможности за настройка, познати от телефоните на LG.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 60 = 66