Home » Новини » VivaMail от Vivacom

VivaMail от Vivacom

5 181 прочита

vivacom-vivamail-new

VIVACOM започна да предлага новата услуга VivaMail, която позволява управление на e-mail, календари и информация за контакти, достъпни от всяко място, по всяко време и от всякакво устройство. Услугата е базирана на платформата Microsoft Communication Services (Microsoft Hosted Exchange) и на практика обединява три услуги – професионален e-mail хостинг, мобилен e-mail и достъп до мобилен интернет.

VivaMail стартира с ниска месечна такса и включен пакет с данни, който може да се използва както за e-mail кореспонденция, така и за достъп до интернет през мобилния телефон. Пакетите са с месечни цени от 15 до 30 лв. и включват до 1000 МВ трафик, но повече подробности можете да намерите по-долу :

vivacom-vivamail-pack

Microsoft базираната платформа позволява да се преглеждат всякакъв вид прикачени към съобщенията файлове като Microsoft Word (DOC), Excel (XLS), Power Point (PPT), Adobe (PDF), а също и изображения (JPG, GIF, BMP) и други. Календарът, задачите, списъкът с контактите и бележките са автоматично синхронизирани между компютъра и телефона.

VivaMail стартира с промоционални условия. Потребителите могат да ползват услугата 4 месеца, без да плащат месечна такса, и получават специални цени при закупуване на телефони с Windows Mobile 6.5 – HTC HD2 и Touch2. Освен това всички потребители на интернет услугите на VIVACOM получават и 50% отстъпка от месечните им такси за целия период на договора.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

31 − 22 =