Home » Новини » Twitter работи с Nokia Messaging for Social Networks

Twitter работи с Nokia Messaging for Social Networks

3 007 прочита

Messaging-Social-Networks-Facebook-Twitter

След Facebook, Nokia Messaging for Social Networks вече предлага достъп до Twitter. Това е втората социална мрежа, до която приложението на Nokia осигурява достъп.

Социалните мрежи все повече изместват чат клиентите, не само с лесното си достъпване и използване, но и с опциите, които предоставя на потребителите. С мрежи като Twitter или Facebook можете да споделите не само мнение, но и снимка или видео.

Nokia Messaging for Social Networks предлага интересна опция – push известяване при получено съобщение, което се извежда директно на дисплея. По този начин научавате промените или виждате съобщението от приятелите си в момента, в който са изпратени.

Всъщност можете да видите презентацията на услугата от приложеното видео :

Сега с ъпдейта вече можете освен да следите статуса си в Twitter, но да преглеждате и да отговаряте на тях.

От Nokia Beta Labs обещават в най-скоро време да разширят кръга на устройствата, с които е съвместима новата версия на програмата. Към момента тя може да бъде ползвана с Nokia N97, Nokia N97 mini или Nokia 5800 XpressMusic.

Малко странно ми се струва в този списък да  не виждаме новият флагшип на компанията – Nokia N900, но явно финландците имат своите съображения за това.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

58 − 50 =