Home » Новини » Sony Ericsson XPERIA Pureness в продажба

Sony Ericsson XPERIA Pureness в продажба

4 667 прочита

Sony-Ericsson-XPERIA-Pureness1

Точно преди празниците по магазините се появи Модела предлага и concierge service, като моделите на Vertu. При това положение при покупката на модела получавате прозрачен дисплей и специална поддръжка, при това на цена в пъти по-ниска от тази на Vertu – какво повече можете да си пожелаете?

Надявам се не сте разчитали на технически характеристики,ако е така то ще останете разочаровани. Последното, с което ще впечатлява Xperia Pureness са параметрите. Както казват и от Sony Ericsson от телефона са изчистени всички излишни неща, като това каса е и дизайна и техническите параметри. По думите на производителя по този начин потребителите ще получат продукт предоставящ им „най-същественото“.

Клиентите освен Sony Ericsson XPERIA Pureness ще получат и 12 месечен абонамент за Pureness concierge service, а обслужването там е 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. Посредством мейл или телефонен разговор ще ви бъде осигурен хотел, остъпки, транспорт и почти всичко останало, което ви хрумва.

От Sony Ericsson са разработили специален микро сайт, в който да промотират услугите предлагани за ВИП клиентите. Имайте предвид, че пакета се определя от местоположението. По тази причина е хубаво преди да предприемете стъпки към покупката да проверите пакета достъпен за вашата локация.

Що се касае Sony Ericsson XPERIA Pureness като телефон, то цената му е $990 или с други думи 680 евро.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − = 82