Home » Моите коментари » Регистрирайте Prima карта в пощенските клонове

Регистрирайте Prima карта в пощенските клонове

3 778 прочита

prima

Към момента М-Тел отчита приблизително 430 000 регистрирани потребители на Prima. И дори да ви се струва не малка, цифрата всъщност е много далеч от очакваната. Положението при Виваком и Глобул не е много по-различно. И там абонатите на предплатени карти явно не бързат за да регистрират свойте карти.

С няколко думи да припомня за какво всъщност става дума :

Тече процедура по регистрация, при това поименна на всички притежатели на предплатени карти на различните оператори! Всеки собственик на предплатена карта е длъжен в определения срок да се яви в офис на оператора или негов представител / Германос за Глобул, Хенди за Мтел /, където да бъде регистрирана СИМ картата на негово име. Ако не спазите срока, след изтичането му картата ще бъде терминирана, т.е ще загубите номера си.процедура по регистрация

За да бъде избегнато това, от Мтел осигуряват на потребителите на Prima услуги да могат да регистрират своите предплатени карти и в над 3000 клона на Български пощи в цялата страна. По този начин Мобилтел ще улесни онези свои клиенти, които живеят в населени места, където телекомът и партньорите му Handy и Office 1 Superstore нямат свои магазини.

Както винаги, така и сега всички чакат последния момент, но смятам, че този път много ще хора ще „изгорят“. По мое скромно мнение в месец като декември, който за всички търговски вериги е най-важният от годината да си правиш експерименти с търпението на продавачите по магазините, разчитайки на добрината в сърцата им е крайно неуместно.

Да, за вас е важно, ще заплашите, че ако ви откажат да я регистрират ще се оплачете на оператора и всичко останало, като задължително се мине и през въпроса „Знаете ли кой съм аз?“ и информативното споменаване „Аз съм от първите ви абонати и от утре няма да сте на работа..“ Доверете ми се – няма да пробиете! Сигурно се питате защо съм така убеден? Ами много е просто – колкото повече посетителя бъдат обслужени, толкова повече продажби, толкова повече пари към заплатката….НО вашата регистрациика на предплатена карта не се води продажба, освен ако не минете на сметка.

В общи линии става дума за пари, при това парите на обслужващият персонал. Ако това не е достатъчно красноречиво, то запитайте се : Бих ли правил цял месец нещо, за което никой нищо няма да ми плати или бих работил така, че в края на месеца да си взема заплатата. Сигурен съм, че освен ако не сте посветен на благотворителна кауза ще попаднете в групата на онези искащи да вземат парите си. Е, и да не ви се вярва, но и продаващите в магазините са хора, които жертват доста време и усилия дори по празниците за да обслужат повече закъснели с подаръците, за което смятам заслужават парите си в края на месеца.

За да си спестите главоболията – идете в пощата, където биха ви върнали само заради обедната си почивка, но пък това е и стил на работа от години…

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 80 = 90