Home » Новини » Промо предложение за Globul Home

Промо предложение за Globul Home

5 002 прочита

globul-home-phoneОт известно време всички се борят за едно – стационарната телефония в страната. Без значение мобилни или стационарни, малки или големи оператори – всеки иска колкото се може по-голямо парче от тортата.

 Всеки от операторите има своята стратегия и идея как да постигне това. При мобилните оператори ситуацията е една – ниска цена, привлекателна оферта, а цената е без значение стига да е толкова ниска, че да привлече колкото се може повече клиенти от базата на Виваком.

Каква бе офертата от Глобул?

  • Активна услуга още в магазина
  • Без такса за инсталиране
  • Без излишни кабели
  • Ниска месечна такса, започваща от 4,90 лв.
  • Цени от 0,01 лв. на минута за разговори към селищни и междуселищни обаждания в мрежата на GLOBUL
  • Възможност за избор на фиксиран телефонен апарат

А ако ви интересуват цените в детайли, то можете да се запознаете с тях от приложената по-долу таблица :

globul-home

И тъй като е време за агресивни оферти и активна рекламна кампания, то и промо предложението за Globul Home не закъсня. Всички нови абонати на фиксираните услуги на GLOBUL, които подпишат своя договор до 17 януари 2010 г., ще получат специална отстъпка от 50% от месечната такса за услугата.

Промоцията е валидна за всички частни клиенти на оператора. Отстъпката е валидна за период от шест месеца за клиентите, които подпишат двугодишен абонаментен договор и за период от три месеца при подписване на едногодишен договор.

Услугата GLOBUL Home се предлага без инсталационна такса, активна е два часа след подписването на абонаментния договор и не изисква закупуване на нова техника или оборудване.

По всичко личи, че ако сте мислили за вариант да пренесете стационарният си номер в мрежата на друг оператор, то явно сега е доста удобен момент да направите това.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 78 = 79