Home » Новини » Nokia пуска телефон с dual SIM през 2010

Nokia пуска телефон с dual SIM през 2010

4 778 прочита

Поради лавинонарастващия интерес и търсене на пазара на модели с две СИМ карти в Китай и Русия от Nokia обявиха, че предвиждат пускането на такъв през 2010-та. Ситуацията в Европа е малко по-различна, като България отново е изключение и по-скоро може да се причисли към източно европейският пазар от колкото към западния такъв.

Интереса към модели с две карти и у нас е поддържан от спецификата на ситуацията с предложенията на самите мобилни оператори. От една страна финансово обоснованото решение да ползваш услугите на поне два оператора, а и от друго все още съществуващи проблеми на места с покритието. При наличие на модели работещи с две СИМ карти спестявате носенето на две слушалки, а и цените, на които се продават са повече от приемливи.

LG, Samsung, и Motorola вече имат своите модели dual SIM, защо не и Nokia да пусне такъв? Сигурен съм, че идеята ще зарадва много от почитателите на марката. Важно е да се уточни, че плановете на компанията е за реализиране на модели от среден клас или с други думи едва ли ще имате възможността да притежавате Nokia N97 или Nokia N900 работещи с две карти. Ако имате вече такъв модел, то със сигурност е дело на малките китайчета, но не и на финландския бранд…

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Nokia пуска телефон с dual SIM през 2010

  1. Pingback: BGmaps с безплатен достъп през мобилен | Нокия N Серии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 3