Home » Lux & phones » Vertu » Аксесоари от Vertu

Аксесоари от Vertu

8 798 прочита

vertu-v-bluetooth-headset

От Vertu пуснаха нова колекция с аксесоари за собствениците на телефони на марката. Разбира се, че не са изневерили на себе си нито по отношение на дизайна, нито на ползваните материали за изработка, а от цената още по-малко.

Все пак Vertu е Vertu и нямат правото да разочароват своите почитатели и клиенти. Всеки компромис би означавал твърде висока цена, която от компанията не могат, а и едва ли биха искали да платят.

Сред новите попълнения в портфолиото на компанията са bluetooth слушалката изработена от стомана и материал с висока устойчивост на износване, който може да се полира ръчно за възвръщане на блясъка. Слушалката има специален калъф за съхраняване, говорителят е подвижен, а допълнителната скоба за закрепване върху ухото (може и да не се използва) е изработена от титаниева сплав. Това бижу ще краси ухото ви срещу „скромните“ $780.

Аксесоарната линия Vertu V включва освен Bluetooth слушалка и четец за флаш карти и не особено технологичните кожени портфейли и писалка. Те могат да бъдат ваше притежание срещу $490 за четеца, който е окомплектован и с 2GB карта памет, а писалката е на стойност $330.

Ако цените са по джоба ви, то от линията Vertu V можете да сглобите пълен комплект, който да подарите на любим човек за предстоящите празници.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 3 =