Home » Новини » Windows Marketplace достъпен за WinMo 6.0 и 6.1

Windows Marketplace достъпен за WinMo 6.0 и 6.1

2 988 прочита

windows-marketplace

Както всяка друга операционна система, така и Windows Mobile се сдоби с портал за продажба на приложения. Така нареченият Windows Marketplace вече е достъпен за потребителите на  WinMo 6.0 и 6.1.

За да ползвате услугите на портала е нужна инсталация на приложение за настолния ви компютър. Самата инсталация е лека, също както и самото сваляне на програми. Приложенията, които са достъпни в Windows Marketplace и могат да бъдат преглеждани директно в браузера на компютъра ви. Покупката или по-скоро плащането за конкретно приложение също може да бъде платено посредством настолния компютър, а при следващото стартиране на приложението програмата ще бъде свалена.

Предвидена е опцията за покупка директно от мобилния телефон. Да, цените все още са малко солени, но от друга страна конкуренцията между разработчиците и растящия брои приложения със сигурност ще свалят цените.

За живеещите в САЩ има и улеснен вариант – просто въвеждате номера на мобилния си телефон и линк за сваляне ще ви бъде изпратен като съобщение. В случай, че не сте сред гореспоменатите, то тогава можете да достъпите портала през мобилния си браузер на адрес mp.windowsphone.com.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 5 = 4