Home » Марки » Nokia » Nokia X-series » Пуснаха Nokia X6 за предварителни поръчки

Пуснаха Nokia X6 за предварителни поръчки

5 374 прочита

nokia-x6

 

Първата вълна от представителите на новата X-series, моделът X6 бе пуснат за предварителни поръчки. Предполагаемата дата за появата му на пазара е 12 ноември, или така поне гласи информацията към момента…

Новините не се изчерпват само с това. Модела ще бъде снабден с услугата на Nokia  – Comes With Music.

Comes With Music е услуга позволяваща ви да сваляте любима музика и по-важното – напълно безплатно. Абонамента за услугата ще е за период от 12 месеца, а след изтичането му ще можете да запазите сваленото съдържание.

Nokia X6 разполага с 32GB вградена памет, която няма да е в излишък предвид гореспоменатото.

За да припомня ето и някой от останалите предимства на модела – 3.2 инча дисплей с резолюция 640?360 и е тъчскрийн, вградената памет е 32 GB, камера с цели 5 мегапиксела и оптика Carl Zeiss optics.Видеото е VGA@30fps, и тук е момента да споменем двойната LED светкавица и  FM радиото.

Говорейки за радио, длъжен съм да напомня, че слушалките в комплекта са далеч от стандартните, които сме свикнали да виждаме в пакетажа на мобилен телефон. Не ви се вярва? Ами можете сами да проверите как изглежда модела Nokia WH-500.

Отключената версия на Nokia X6 ще се продава на цени от порядъка на 590 евро след данъци, което не е никак евтино, нали? На страниците на Nokia Германия е обявена точно тази цифра, но за съжаление не се споменава нищо относно наличностите.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

57 − 56 =