Home » Телекоми » Промо предложения » Промо оферта от Мтел с план Комбина

Промо оферта от Мтел с план Комбина

2 449 прочита

mtel-kombina

За феновете на оператора Мтел, които не биха искали да отделят много средства за покупка на мобилен телефон новите предложения ще представляват интерес. Няма как да очаквате чудеса от телефони за под 20лв, а още по-малко да се надявате да мине номера „ама без карта“ – длъжен съм да ви го кажа! А за самите оферти можете да прочетете от официалното съобщение за медиите от оператора :

„Клиентите на телекома могат да се възползват от два броя Samsung E1210 само за 19,90 лева. С тях те ще имат възможност да бъдат навсякъде с любимата си музика посредством вграденото FM радио, както и достъп до интернет и MP3 тонове.

Специално за двойките е атрактивното комбина предложения между стилния Samsung C270 – кламшел, в празнични цветове – златист или червен, и Samsung E1210 само за 29 лева.

С тарифен план М-Тел Комбина клиентите на телеком оператора получават две SIM-карти – за тях и за човека, с който най-много обичат да разговарят.
Месечната такса е обща и е в размер на 11,90 лева, а разговорите между двете карти са напълно безплатни през целия срок на договора. Нещо повече, притежателите на двете карти ще споделят месечно още 600 безплатни минути, в рамките на които те могат да се обаждат на още шест номера от мрежата на М-Тел – по три за всяка карта и на всички фиксирани мрежи в страната.“

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 43 = 48