Home » Новини » Поредна оферта за фиксиран телефон от M-Teл – VoiceBox Basic

Поредна оферта за фиксиран телефон от M-Teл – VoiceBox Basic

4 715 прочита

mtel-site-logo

С новото предложение клиентите на Мтел ще се възползват от 30 или от 50 безплатни минути за разговори към всички национални фиксираните мрежи, в зависимост от продължителността на договор – една или за две години.

Месечния абонамент ще е 4.90 лева за ползвате домашен телефон с програмата на M-Tel – VoiceBox Basic. След изчерпване на безплатните минути, обажданията към всички фиксирани национални мрежи ще струват 5 ст./мин независимо дали са селищни или междуселищни. Минута разговор към мобилните мрежи пък ще се таксува 32 ст.

Предложението идва малко след обявения промоционален период и за програмата M-Tel COMFORT, с която новите клиенти на абонаментните планове ще могат да използват безплатните минути към групата „Семейство и приятели” и за обаждания към всички национални фиксирани мрежи.


По този начин, през промоционалния период потребителите ще разполагат с до 1000 безплатни минути за разговори с близки хора и приятели, както и с всички фиксирани номера.

Така например, безплатните минути с абонаментен план M-Tel COMFORT 150 ще бъдат 200, а с M-Tel COMFORT 250 те ще бъдат удвоени и по този начин клиентите ще разговарят безплатно 500 минути. Ако потребителите предпочетат да се възползват от M-Tel COMFORT 500, то безплатните обаждания към групата “Семейство и приятели” и фиксираните мрежи в страната ще бъдат 1000.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

84 − = 74