Home » Новини » Mtel добавиха нов член в семейството на Fit програмите

Mtel добавиха нов член в семейството на Fit програмите

4 511 прочита

mtel-fit-new

M-Tel Fit XS  – това е името на новият член в FIT семейството на М-Тел от най-гъвкавите тарифни планове, които всеки абонат може да използва според индивидуалното си потребление на мобилни услуги. Така потребителите вече ще могат да „обличат” мобилните си потребности в пет размера – XL, L, M, S и XS.

С M-Tel Fit XS клиентите на оператора получават 15 лева премия само срещу 12 лева месечна такса. Коледната FIT премия пък ще бъде 20 лева. Използвайки M-Tel FIT всеки месец, клиентите получават сума за ползване на услуги. Премията зависи от месечния абонамент, който потребителите са избрали. Тя може да се използва за национални и международни разговори, SMS и MMS съобщения. С новата си промоция FIT плановете на М-Тел дават много по-голяма FIT премия и така клиентите могат да ползват мобилни услуги до 200 лeва на месец за първите 2 или 4 месеца, в зависимост от срока на договора си.


M-Tel FIT предоставя на своите абонати изключително конкурентни цени. Цената на минута разговор към всички национални мрежи е 32 стотинки, а за едва 3 стотинки на минута клиентите говорят с любимите си хора от групата „Семейство и приятели”. Онези от тях, които обичат да сърфират в глобалната мрежа или предпочитат да проверяват своя e-mail от мобилния си телефон, ще заплащат само 28 стотинки на мегабайт.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + 3 =