Home » Моите коментари » Mobile Reviews в Facebook и Twitter

Mobile Reviews в Facebook и Twitter

3 974 прочита

email-facebook-twitter-subscribtion

Много хора не оценяват възможностите, които ни дават онлайн социалните мрежи. Реалността е, че точно те ни помагат лесно да намираме и споделяме информация с приятели. Твърде малко са хората без профил във Facebook, а популярността на Twitter у нас все повече нараства.

Именно по тази причина смятам, че опциите и удобството за споделяне на информация в подобни мрежи ще е от полза за всички посетители на блога. По този начин лесно и бързо докато преглеждате новостите бихте могли да се запознаете и с новите публикации от блога.

Смятам, че Mobile Reviews има своето място в тях и точно за това преди известно време създадох страницата на блога във Facebook. Ако сте сред хората ползващи социалната мрежа Facebook можете лесно да следите новините от блога като се абонирате за страницата на Mobile Reviews в Facebook

Ако предпочитате кратките съобщения, то предполагам ползвате другата подобна мрежа – Twitter. Там в резюме можете да прочетете новини от блога, а при желание да видите и цялата статия. Ако блога ви е допаднал, можете да следите Mobile Reviews в Twitter.

Ако нито Facebook, нито Twitter са по вкуса ви, но въпреки това бихте искали да сте в течение на новините и коментарите от блога относно случващото се в света на мобилните комуникации можете да се абонирате чрез e-mail.

>Абонамента за Mobile Reviews чрез e-mail можете да направите от тук.

Защо да се абонирате?

 • Защото е хубаво и интересно;
 • Защото няма нужда да идваш да проверяваш има ли нещо ново в блога ми или не: всяка статия ще пристига при теб минути след като бъде публикувана;
 • Защото няма да получаваш от мен абсолютно нищо друго, освен новите статии, а още по-малко спам;

Тъй че, абонирай се, като кликнеш на един от изброените варианти!

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Mobile Reviews в Facebook и Twitter

 1. уеб дизайн

  04/01/2010 at 11:10

  Определено съм съгласен че в днешно време социалните мрежи са доста добър начин за комуникация. И адски се радвам че мога да следя блога чрез тях, тъй като е доста интересен и по мое мнение е по-различен блог от останалите,.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + 2 =