Home » Моите коментари » М-Тел идея за коледен подарък?! -Не, благодаря! Без мен!

М-Тел идея за коледен подарък?! -Не, благодаря! Без мен!

5 064 прочита

mtel-viewsonic-oferta-lizing

Доживях мобилен оператор да ми предлага идей за коледен подарък!! Преди поне ги формулираха като „оферти“, „предложения“, но чак идей не бяха вменявали. Нека всъщност ви покажа за какво става дума :

„Поредното попълнение в портфолиото от преносими компютри на М-Тел е новият модел ViewSonic с 10.1” дисплей, RAM 1 GB, HDD 160 GB и Windows XP.

Телекомът предлага лаптопа на изключително атрактивната цена от 10 лева месечно при покупка на лизинг за 24 месеца. Заедно с преносимия компютър клиентите ще получат безплатно устройство за мобилен интернет.

Към M-Tel Surf пакетите за мобилен интернет, между които клиентите могат да избират, М-Тел добавя за първи път в България неограничен трафик с новия M-Tel NoLimit Surf. Само срещу 65 лева на месец клиентите на телекома могат лесно и бързо да сърфират, да проверяват електронната си поща и да свалят различнo мултимедийно съдържение.“

Така като гледам параметрите, по-скоро иде реч за нетбук, но кой съм аз да го класифицирам?

За съжаление в официалното съобщение не са пропуснали да обяснят за лизинга по 10лв за 24 месеца – няма кой да сгреши, че са 240лв, но така и не видях информация за „безплатно устройство за мобилен интернет“, което все така безплатно ще вади всеки месец по 65лв от джоба ви. По важен е въпроса тези изкопни работи в порфейла ви колко ще продължат – 12 или 24 месеца?! Не, че ако са 12 са малко, но пък ако са 24…Тая коледна идея доста златна излиза! Нетбук за 1540лв?! Тия хора кризата в лукс ли я карат?

Винаги съм имал аз мечта – тате да е цар, а аз да съм багерист в на тате джоба. Ако вие сте успели да я сбъднете, за разлика от мен, то какво има да му мислите?! Хващайте молива и зачерквайте ред в списъка с покупки за празниците, а веднага след това ако бях на ваше място щях да ида и да стисна ръка на някой в офиса на оператора 🙂

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 8