Home » Марки » SonyEricsson » Изтеглят модела SE Satio от магазинната мрежа в Англия?

Изтеглят модела SE Satio от магазинната мрежа в Англия?

4 447 прочита

sony-ericsson-satio

В последно време в обектите на основни търговски вериги на мобилни телефони се забелязва липсата на модела Sony Ericsson Satio. Офертата на Carphone Warehouse също е свалена, което прави нещата още по-интересни.

Според слуховете Carphone Warehouse изтеглят модела поради основни софтуерни проблеми, а обяснението е желанието им да предложат на клиентите си качествена стока. Според получена слухове вътрешното съобщение на компанията е било от типа : „От време на време имаме затруднения с новите модели или техният софтуер, което причинява неудобства на клиентите ни, противоречащи на високите ни стандарти на работа. За да ви уверим във факта, че нивото на качество на работата ни е световно, то сметнахме за нужно временно да преустановим продажбите на модела Sony Ericsson Satio. Причините за проблемите се проверяват.“

Както личи от написаното по-горе явно причината за самия проблем няма да стане ясна, но е достатъчно сериозна за предизвика изтегляне на модела от пазара. Остава отворен въпроса какво ще се случи със потребителите закупили вече Sony Ericsson Satio?! 

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

65 − = 63