Home » Марки » HTC » HTC HD2 с хардуерен проблем на камерата

HTC HD2 с хардуерен проблем на камерата

4 301 прочита

HTC-HD2

В първите продадени бройки от модела HTC HD2 се наблюдава един и същ доста дразнещ проблем – при снимка в центъра и има розово петно. В случай, че сте сред ентусиастите планирали покупката на модела, то по-добре прочетете написаното по-долу.

При снимка с HTC HD2 в центъра и се вижда розово петно. Дефекта е забелязан при повечето от продадените бройки. От компанията потвърждават за наличието на проблема, като по думите им той не може да бъде отстранен посредством софтуерен ъпдейт. От производителя препоръчват на клиентите си при наличие на проблема да се обърнат към търговеца продал им телефона за да им бъде направена замяна.

Всъщност и сами можете да видите проблема :

HTC-HD2-hardware-problem

Обновление : Явно броя на оплакванията е започнал да нараства повече от очакванията, а от HTC вече дават друго обяснение на проблема. Причините за него за софтуерни, като от страна на производителя усилено работят по софтуерен ъпдейт, който да острани неудобството. Без да се ангазират с конкретни срокове, от HTC съветват потребителите да продължават да следят страниците им в секция поддръжка.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to HTC HD2 с хардуерен проблем на камерата

  1. Pingback: HTC HD2 с хардуерен проблем на камерата | Нокия N Серии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

25 − 19 =