Home » Марки » Apple » iPhone » Google Earth за iPhone с ъпдейт до версия 2.0

Google Earth за iPhone с ъпдейт до версия 2.0

4 980 прочита

google-earth-for-iphone

Година след появата на приложението за iPhone от Google – Google Earth бе ъпдейтнат до версия 2.0. Дали случайно или не, но обновената версия се появява точно една година след пускането и в Application Store.

Освен подобрена работа, сред новостите добавени с новата версия са възможността да се качват персонални карти, а навигацията е вече на 13 езика. Разбира се, не бива да очаквате чудеса, но и наличните функции не са за пропускане.

Как всъщност се добавя персонална карта? За съжаление няма как да се случи без да ползвате и компютъра си. Персонализирате карта ползвайки акаунта си в Google Earth, където тя трябва да бъде качена. След това е нужно да влезете в акаунта си, но този път през мобилния си телефон. Това е всичко!

Интересно решение са намерили от Google за работата чрез докосване по дисплея на iPhone и тяхното приложение. Ако докоснете икона от програмата, тя започва да свети, като по този начин индикира допира ви. В случай, че дории случайно докоснете едновременно няколко, то тогава ще се появи списък, от който да конкретизирате избора си.

Не е за подминаване факта, че Google Earth е достъпна на 31 езика, което е с 13 повече от предходната версия. Можете да ъпгрейднете приложението си през Application Store, но преди това е хубаво да проверите имате ли нужните 10-тина мегабайта.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

38 + = 40