Home » Новини » Тарифен план М-ТЕL ZERO валиден за кратко!

Тарифен план М-ТЕL ZERO валиден за кратко!

4 466 прочита

mtel-zeroМ-Теl Zero e промоционален тарифен план, който М-Тел пуска по повод 3 млн. абонати на договор /постпейд абонати/.

Той е със силно ограничен срок на предлагане – само 2 седмици от 22.10.2009 – 5.11.2009г. и предоставя възможно най-евтините цени за разговор в мрежата на М-Тел – 0 стотинки на минута.

Елементи

Zero

Месечна такса

12.00

Цена за минута разговор в мобилната мрежа на Мобилтел *

0.00

Цена за минута разговор към останалите мобилни и фиксирани мрежи в страната

0.24

Цена за изпращане на кратко текстово съобщение

0.14

 1. Прилага се първоначална такса за всеки разговор – 0.12 лв, включително и за разговори в рамките на 1000-те безплатни минути в мрежата на М-Тел.
 2. 1000-те минути представляват приетата от М-Тел граница за разумно потребление. Поради опасност от злоупотреби от страна на клиента, потреблението над тези 1000 минути се тарифира по цената за всички мрежи в страната – 0.24 лв/мин.
 3. Всички неспоменати по-горе услуги се тарифират според стандартната ценова листа.
 4. Срок на договора – 1 или 2 години.
 5. Метод на тарифиране – на всяка минута

Имайте предвид, че разговорите не са напълно безплатни – има тарифиране от 0,12лв!!!!

Ако изключим това тарифата е изгодна, по мое мнение поне, а вие можете да прецените дали условията устройват вас самите.

Имайте предвид ограничения срок за предлагане на и достъпност на тарифния план. Имате възможност да си вземете карта само в периода от 2 седмици между от 22.10.2009 – 5.11.2009г.

Предложението е валидно само за нови абонати, а ако сте настоящ, то тогава можете да преподпишете договора си за нов срок по гореспоменатите условия само ако остават по-малко от 3 месеца до изтичането му.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

8 Responses to Тарифен план М-ТЕL ZERO валиден за кратко!

 1. Росен

  05/03/2010 at 00:00

  Поредната шмекерия на ментел. „Безплатно“, ама от всеки разговор по 12 стотинки. Моето платено към „вива“ е три часа към ВСИЧКИ оператори при 16 стотинки на минута. Хайде всеки да си прецени, кое е по-изгодно.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Boris

  06/03/2010 at 09:57

  Не знам за кой план на Виваком говориш, но лично аз съм много анти-БТК настроен, пък нека пуснат и програма „на всяка минута ще ви плащаме, а не вие на нас“. Разбира се, това си е мое мнение, а лошите ми впечатления са натрупани от ползването на стационарен телефон и интернет. Та след тая драма, в която ме вкараха със слабоумните си оператори, крайно незапознати с процедурите, програмите и условията на собствената си фирма не бих ползвал услугите им ако ще да са последния оператор на света…
  От друга страна Виваком махнаха натрупването на минути и още някой други „благинки“, които имаше в старите тарифи, което вече не ги прави по-добри. Всъщност много минути има – да, но те са само в телекома – БТК, Виваком и дрън-дрън подобни дивотии. Кой по дяволите ползва стационарен телефон от БТК все още!? Може би някой, който не е чел вестници последните 10 месеца! Ако трябва да сравняваме нелимитираност, то определено Глобул дават по-добра оферта с неограничени в мрежата си…Но пък всеки сам избира как да харчи парите си, нали? 🙂

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 3. Росен

  07/03/2010 at 19:46

  Boris

  Прав си за некъдарността на операторите им, а за интернета – като „москич“ е – докато работи е чудесно, поддържа 12 м/в. Стане ли обаче беля, все едно звъниш в Аржентина примерно. Говорим си на различни езици. През април 2008 г. нямах интернет 20 дни и никой не можа да ми каже защо е така. Мудна соц система е и вероятно това те ядосва.

  Тарифата ми е „профи 180“ и наистина вече я няма. Засичане на 30 секунди /всичките им нови планове, обаче са на 60 секунди/ , такса 28,80 на месец с включени 180 минути към всички. Наистина никога не съм плащал по-малко за мобилен телефон, а стажа ми е вече 13 години /заедно с „мобифона“/.

  Просто избираме не най-доброто, а най-малкото зло. Очевидно 3 оператора в БГ са малко, за да бъде конкуренцията на ниво.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 4. Boris

  08/03/2010 at 22:05

  Аааааааа НЕ! Напълно достатъчни са, ама има няколко неща, които би следвало другарите от КРС да натиснат тия мастодонти – телекомите:
  1. Как така една фирма, пък била тя с 1000 души персонал, и какво по дяволите като продава свързаност ще си позволява, при това без наказание, да нарушава дадена разпоредба?! Ако някой мисли, че санкция от 20 000 е трогнала Мтел например – да ме прощава! Само ще кажа, че при цена 3ст/обаждане на номер *88 и може би над 30 000 на ВСЕКИ 24ч…WTF?! Приход от над 1000лв за 24ч!!!!
  2. Какви са тия темпове на намаление? Какво има да му мислят, че свалят цените на 4 етапа?!
  3. Чудя се аз ли само си задавам въпроса : Как, мамка му, всички ковнаха цените си на 32ст?! Няма картел, няма олигопол! Ама моля вА! Що един не се обърка и да даде цена 31ст?!
  А по темата АДСЛ на БТК…ще кажа, че след като ми издадоха протокол, че съм им върнал модема, след 20 изминали дни от подадено искане за отказ от услуга, след 8ч прекарани на телефона с еро-гласчетата от 0800 100 едно от тях се обади и ей така на шега попита „Кога ще е удобно да дойдем да остраним проблема и демонстрираме колко качествена е услугата?“ ФАК! Тея явно имат и отдел „Гавра с клиента“…

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 5. Росен

  09/03/2010 at 19:45

  Boris

  ………..“Гавра с клиента”……….

  По-лошо е. Некадърност се нарича, както посочваш най-горе. Някога /през 2004 г./, цифровите стационарни не бяха задължителни, аз отидох да си поръчам такъв, като втори стационарен тел. Питах ги има ли начин да си избера „лесен“ номер. Оказа се, че продават такива и ми дадоха списък с около 50 номера????????????? Както и да е избрах си, платих 25 лв. и долу горе бях щастлив. Споделих с техен инженер, че съм доволен. Той за мое учудване започна да ги ругае колко са били прости всъщност. Учудих се и го питам: Защо? Защото каза ти си отишъл да си КУПИШ номер, тоест имаш пари и искаш качествена услуга, а те ти дават 50-на номера от които да си купиш за 25 лева, БЕЗ ДА ТИ КАЖАТ, че при 50 лева ти определяш цифрите. Наистина тъп ход от тяхна страна.
  Не свършва дотук. По-късно през 2005 ставам един от първите клиенти на Вивател, като лоялен клиент на „МОБИКОМ“. Понеже е началото можех да избирам номер и естествено избрах същия номер, като стационарния. После пускайки си интернет от БТК ми поискаха мобилен и стационарен номер. Като им ги дадох те много се учудиха „Как така са еднакви“. Умълчаха се като им казах: Ами вие ми продадохте БТК номера, а Вива ми даде същия номер. Тези които са ми продали услугата не знаят как ставало!!!

  Така че нямат отдел “Гавра с клиента”, както казваш, ами си е най-обикновена некадърност. Олигополът на операторите е НЕОСПОРИМ факт, но на държавата не и пука просто, както и за милион други неща. Ако някога голям оператор дойде сериозно на БГ сцената, мисля, че много неща ще се променят, но това са само мечти.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 6. Boris

  09/03/2010 at 22:40

  хахаха тук е момента да вметна малко в страни от темата, но като прочетох за 50 левовата възможност се сетих за друг абсурд, с който се сблъсках преди месец.
  Всеки ден КАТ вади списък с номера за деня за нови регистрации. Ако си избереш от там номер, а шанса да си намериш свестен е число клонящо към нула, та ако си харесаш от там плащаш 50лв + 4лв такса, т.е. 54лв.
  ОБАЧЕ ако поискаш два чифта, да речем 2244, можеш да ги получиш – таксата е 30лв + 4лв административна така, т.е срещу 34лв може да имаш номер 4488, 2244 или нещо от сорта! За 54лв при повечко късмет ще докопаш нещо от типа 9121…

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 7. Madred

  09/02/2011 at 15:24

  То в цяла Европа конкуренцията реално липсва, к’во говорим за България. Но така е като е малък пазара. А некадърността, която говорите направо е стряскаща. Щото всъщност това са хора, българи. И от тези примери, които давате става ясно, че всъщност точно тези хора са некадърни и незнаещи и не можещи. Картинката е страшна щото подобни проблеми има не само по мобилните оператори а в цялата система.
  Що се отнася за новата оферта, за някой наистина е изгодна зависи как разговарят. То и за това има толкова много различни оферти.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 8. Lsubashev

  19/02/2011 at 17:51

  Сега пак са го пуснали тоя ментел зиро

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

89 + = 98