Home » Марки » Samsung » Samsung B7620 от Giorgio Armani

Samsung B7620 от Giorgio Armani

4 281 прочита

Samsung-B7620-Giorgio-Armani

Giorgio Armani и Samsung анонсираха съвместната си работа по модела B7620. Дизайнерската разработка ще е на пазара под името Samsung B7620 Giorgio Armani.

Модела работи под Windows Mobile 6.5, снабден е с пълна QWERTY клавиатура, а модела като такъв е страничен слайдер. Не е трудно само по външния вид на Samsung B7620 Giorgio Armani да предположите, че това няма да е евтин телефон. И ще сте много прави – цената на модела е 700 евро! Доста скъпо удоволствие.

Освен изключително елегантния си дизайн, B7620 Giorgio Armani се отличава и с някой доста интересни технически характеристики. Дисплея е 3,5 инча AMOLED, камерата с която ще разполагат притежателите на телефона е 5 мегапиксела, а сред останалите опции са HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, TV-out capabilities, и поддръжката на DivX/XviD формати. Не на последно място съм длъжен да спомена 8GB вградена памет, а за тези които не биха се задоволили дори с толкова, биха могли да я разширят посредством слота за microSD карта.

Samsung B7620 работи с процесор ARM1176 CPU при 800MHz и 192MB RAM. По отношение на приложенията е интересно, че модела ще има Work&Life, което да спомага разделянето на контактите, съобщения и събития от календара на бизнес и лични такива.

Смартфона като всеки дизайнерски модел не остава по-назад и е снабден с Giorgio Armani приложение, посредством което да достъпвате снимки и видео от дизайнерската линия на Armani.

Samsung B7620 Giorgio Armani ще се предлага в Италия, Англия, Германия, а също така и в Норвегия, Испания, Русия, Япония, Дубай както вече казах при цена от порядъка на 700 евро.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

39 − 37 =