Home » Lux & phones » Нова дизайнерска колекция телефони на Диор

Нова дизайнерска колекция телефони на Диор

4 403 прочита

christian-dior-collection-1Много скоро се очаква на пазара да се появи новата колекция дизайнерски телефони под името на известния в модния бранш Кристиан Диор.

Съдейки по снимките има какво да се каже за моделите от новата линия, което да ги превърне в запомнящи се не само с името на дизайнерската къща.

Глобалната икономическа криза явно е към своя край, ако съдим по зачестилите анонси за нови и нови ултра скъпи телефони. Тези от линията на Диор не са изключение от правилото.christian-dior-collection-1

Колекцията може да се раздели на две части според ползваните материали, както и по стойност.

Първите няколко са изработени от висококачествени материали, с покритие от сапфир, като за направата е ползвано и златно покритие. Удоволствието да притежавате тази модна играчка ще ви коства около 6500$.

christian-dior-collection-red-whiteДругите два телефона от серията Christian Dior са инкустрирания с диаманти Zelie / този в червено / и Zenaide / в бяло /. За да се сдобиете с Zelie ще трябва да платите 8700$, докато Zenaide е доста по-скъп, като за да си го купите ще са ви нужни поне 13500$.

Последния от серията е модела Nacre. Той попада поне в ценово отношение някъде в средата с цената си от 8700$.

На снимката на Nacre е поместена и bluetooth слушалката, която също е дизайнерска и е като допълнение към линията мобилни телефони. Тя е със сапфирено покритие, а прогнозите са пазарната и поява да е съвсем скоро, а цената от порядъка на 470$.

Като цяло колекцията ще бъде пусната на пазара декември тази година, а ако моделите представляват интерес за вас можете да прочетете допълнителна информация от официалния сайт на Christian Dior.

Ако подобни скъпи телефони са ви страст, но не са по джоба ви, то можете да се насладите на още няколко представители на класа на ултраскъпите модели тук.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 35 = 36