Home » Lux & phones » Motorola Aura Diamoniqe и Gold Edition

Motorola Aura Diamoniqe и Gold Edition

3 960 прочита

Motorola-Aura-Diamoniqe

Серията Motorola Aura Diamoniqe е една от най-лимитираните пускани на пазара на мобилни телефони. От нея са изработени 50 броя, а дизайна е дело на Александър Амосу. Той е известен с направата и на диамантените Blackberry Bold, iPhone, iPod Touch, Nokia N95 и дори Canon IXUS 80IS.

Motorola-Aura-Diamoniqe-1

Какво всъщност е скъпото и дизайнерското на модела? Ами да кажем, че 90-те диаманта инкустрирани в корпуса и около кръглия дисплей са достатъчен аргумент. Общото им тегло е около 1 карат, а клиентите имат възможност да изберат и цвета им.

Motorola Aura Diamoniqe предлага на потребителите си безплатно в рамките на една година и concierge service като услуга в 44 града. Подобна услуга може би ви е позната от Vertu и техните телефони.

Разбира се лукса има своята цена, а тази на Aura Diamoniqe е около 6800 евро, като не включва стойността на доставката.

Motorola-Aura-Gold

Ако цената ви се струва висока, но не бихте се примирили с „обикновен“ телефон, то може би трябва да погледнете Motorola Aura Gold edition. Aura Gold е с малко по-ниска цена, от тази на диамантения и може да бъде ваш срещу 2500 евро.

Motorola-Aura-Gold-front

Както подсказва и името, корпуса на телефона е покрит с 24 карата злато, а има и възможност за избор и на цвета. Сред наличните цветове са : розов, жълто и пепел от роза. Всъщност Motorola Aura Gold edition е един от най-евтините сред лимитираните от серията Aura. Повече можете да прочетете в статията за Motorola Aura Diamond Edition.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 36 = 37