Home » Любопитно » Android » HTC Hero с награда от класацията на списание Т3

HTC Hero с награда от класацията на списание Т3

6 265 прочита

htc_hero

Един от най-интересните телефони с Android, които се появиха на пазара, Hero беше определен за телефон на годината в традиционната класация на английското технологично издание T3. Според списанието телефонът на HTC Hero е истинско попадение за хората, които не искат да имат нищо общо с Apple, тъй като е функционален, предлага отлична ползваемост и разчита на не по-малко впечатляваща отворена ОС.

Другата награда, която получи Hero, е за джаджа на годината, като според изданието сумира най-важните технологични тенденции през годината – интеграцията на социалните мрежи, превръщането на телефона в мултифункционално средство за забавление, достъп до Интернет и комуникация, популярността на сензорните дисплеи и възможността за съхраняване на данни онлайн в т.нар „облак“.

Apple iPhone 3GS също намери място в класацията, като устройството беше определено за най-добрата джаджа за често ползващите градския транспорт заради възможностите за забавление с музика, игри, видео и приложения, както и за джаджа, без която не бихте могли да живеете. Музикален продукт на годината стана първият Walkman плеър от Х-серията на Sony със сензорен дисплей.

Източник

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 77 = 87