Home » Новини » Acer Liquid A1 с процесор Snapdragon

Acer Liquid A1 с процесор Snapdragon

3 400 прочита

acer_liquid_android_snapdragon

Не знам дали сте се замисляли, но по мое мнение до момента телефоните с Android не можеха да се похвалят с кой знае колко производителен хардуер. Ето, че и това обаче е на път да се промени с пускането на Acer Liquid A1 – първия телефон от серията Liquid.

Acer Liquid A1 е първия смартфон в света, базиран на Android, който ползва процесор Qualcomm Snapdragon, а ако слуховете са верни то тактова честота е 1GHz. Liquid A1 е първото устройство с новия Android 1.6 (Donut). Устройството разполага с WVGA (800 x 480 пиксела) капацитивен сензорен дисплей и 5МР камера с подобрена функционалност.

От Acer обещават още доста възможности като подобрено управление на енергопотреблението, нов интерфейс, интегриран с функции за забавление и достъп до Интернет, пълна интеграция на телефонния указател с различни социални мрежи и уебуслуги (Facebook, Twitter, Youtube, Picasa, Flickr и др.) и приложението Spinlets за достъп до  видео и музика. Телефонът ще се предлага в три цвята.

Това, което предполагам ще вълнува най-много всички, още не е ясно – кога и на каква цена Liquid A1 ще се появи на пазара .

Източник

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

45 + = 50