Home » Новини » Ново промо предложение от Globul

Ново промо предложение от Globul

4 778 прочита

globul-weekend-promoGlobul пуснаха ново промо предложение към свойте нови абонати, както и към тези с изтичащи договори и предстоящо преподписване на договора.

В зависимост от избраната програма и срока на договора, клиентите на абонаментните програми GLOBUL smart, smart plus, smart way и smart group ще имат промоционално до 1 000 допълнителни минути за разговори.

Освен всичко това са предвидени до 500 SMS или ММS до номерата от своята група За приятели, както и до 100 промоционални уикенд минути за разговори в мрежата на оператора и 10 МВ трафик за мобилен интернет на месец.

Промоциналните минути, SMS и ММS и МB са валидни за период от до 12 месеца.

Клиентите на GLOBUL МАХ, МАХ PLUS, FULL MAX и SUPER MAX вече ще могат да ползват допълнително до 600 минути, 600 уикенд минути и до 600 SMS-а в мрежата на оператора и до 30 МВ включен интернет трафик на месец за период от до шест месеца, в зависимост от срока на сключения договор.

Разбира се периодите, за които важат промо минутите се определят и от срока на договора, който ще сключите с оператора. Принципа е както винаги – колкото по-дълъг е срока, толкова по-дълго ще получавате и бонус време за разговори.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

48 − = 40