Home » Lux & phones » Gresso » Нова лукс линия от Gresso

Нова лукс линия от Gresso

11 052 прочита

gresso-grand-monaco-red_leather

По всичко личи, че компанията Gresso специализирала в производството на телефони от лукс серии е една от най-активните на пазара. Ако преди месец писах за новата линия на компанията – Grand Monaco, то вече е факт и продължението. Grand Monaco е вдъхновена от автомобилните състезания на Ф1 и по-конкретно специалните материали ползвани при изработката на автомобилите. От компанията анонсираха новата си, отново дизайнерска линия под името Grand Monaco LE.

В нея акцента е върху кожата като материал, което звучи логично имайки предвид абривиатурата в наименованието LE, съкратено от leather / кожа на англ. /. Корпуса на телефоните отново е от титаний, с керамично покритие, а за изключителната устойчивост на надраскване на дисплея съще е помислено. Той е изработен от 42К ръчно полиран сапфир.Клавиатурата е от полирана стомана, а цифрите са лазарно гравирани. Същия материал е ползван и за навигационните бутони.

gresso-grand-monaco-black_leather

В цветово отношение вида на моделите е решен в червено и черно, което пасва отлично и е в синхрон с останалата част от дизайна.

Предполагам никой от вас не очаква чудеса от техническа гледна точка по отношение на телефоните. освен стандартните опции могат да се видят Bluetooth, e-mail и EDGE. Няма какво още да се очаква от подобни имиджови телефони, при които акцента е изцяло върху качеството на изработка и използваните материали. Ако все пак разполагате с излишни средства и решите да се сдобиете с някои от представителите на линията Gresso Grand Monaco LE, трябва да приготвите около 1800$.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 4 = 2