Home » Новини » XPERIA Pureness срещу 600 евро

XPERIA Pureness срещу 600 евро

3 383 прочита

SE-Xperia-Pureness-comming-soonSony Ericsson Xperia Pureness или първия телефон с прозрачен дисплей на пазара може би скоро ще бъде факт на пазара.

Завесата около обявения съвсем скоро модел бе повдигната малко, точно толкова че да се промъкне малко информация и да подсили слуховете около премиерата на телефона. Както бе обявено от Sony Ericsson това ще е първия телефон с прозрачен дисплей, който е „по-скоро произведение на изкуството от колкото високотехнологичен продукт“.

Явно от марката се целят във високия клас имиджови телефони, за потребители ценящи вида и цената на изработка, а не възможните опции, които може да им предложи телефона. Разбира се, телефон в този клас автоматично попада и в аналогичен по ценови критерии, за което би трябвало да са подготвени желаещите да го притежават.

Явно от Sony Ericsson са на ясно, че са се насочили към една тясна клиентска ниша, което не е притеснение за тях. Всъщност не мога да се сетя за подобни модели кореспондиращи на аналозите на Nokia от класа на Arte. До колко подобна тактика на пазара при сегашните условия е успешна само времето може да покаже.

Ако слуховете са верни XPERIA Pureness ще е на пазара през ноември или поне на този в Великобритания. Говори се, че от Sony Ericsson имат намерение да го пуснат в продажба в лимитиран брои магазини както колегите си от Motorola и техния модел Aura. Всъщност това не ми се струва сериозно или поне паралела между двата модела, тъй като конкретно Aura се появи само няколко седмици на нашия пазар след пускането си в Европа…Очакваната цена е от порядъка на 600 евро преди данъци.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

30 − = 21