Home » Новини » Vivatel + BTC + ex-2BE = Vivacom

Vivatel + BTC + ex-2BE = Vivacom

2 707 прочита

VivacomVIVACOM e новото име на най-голямата телекомуникационна компания в България, която обединява услугите и екипите на БТК и vivatel. Това е последният етап от сливането на двaта телекома, които се превръщат в компания с единна визия, обединен екип и пълно портфолио от телекомуникационни услуги с обща корпоративна идентичност. 

Можете да видите рекламата на Vivacom от приложения линк

С VIVACOM команията влиза в нов етап на развитието си и се обръща към клиента, за да му предложи обединена услуга от ново поколение. VIVACOM предлага конвергирани услуги, които включват надежден Интернет, фиксирани и мобилни комуникации, услуги с повече стойност на конкурентни цени. Фиксираните и мобилни телефонни услуги ще носят наименованието VIVACOM, a новото име на БТК ADSL е VIVACOM Net.

Това казват от компанията, а какво всъщност се случва?

Не знам, но в едно съм сигурен – вече официално има нов-стар играч на сцената с комуникации у нас. При това какъв! С близо 2млн абоната само от фиксирана телефония би било грешка да бъде подминат с пренебрежение.

Като гледам темпото, с което операторите правят промени в визията, лого и слоганите си, то явно най-интересното предстои 🙂

Да се върнем на Виваком…Напомня на Мобиком, ама не точно или поне на мен така ми звучи. 🙂 Очаквам много скоро още изненади, които смятам трябваше да са факт преди доста време. Имам предвид корекции по тарифи, опция за ползване на интернет без задължителното притежание на домашен телефон, което води до неоправдана такса за него и още много подобни благинки за потребителя.

Наскоро компанията придоби една от водещите вериги магазини за мобилни технологии 2be, чиито магазини също се интегрират в търговската мрежа на VIVACOM. Сливането на БТК и дъщерното й дружество БТК Мобайл (vivatel) започна в края на септември миналата година и беше финализирано през януари.

Да, нещата се позабавиха покрай цялото това сливане, обединяване, пазаруване на търговска верига и промяна в топ мениджмънта, но пък всичко това е минало, нали? Време е да започнем да се възползваме от всичко това. Под „ние“ визирам и себе си като потребител.

В мен се крепи надеждата, че новото ръководство успя да поразчисти всички стринки, тетки и лелки зад гишетата до толкова сраснали се със столовете си, че забравили за какво им се плаща – да обслужат клиента. Нито повече, нито по-малко! Длъжен съм и да призная промяната в стила на обслужване, който на мен ми навява лек „Германос“ привкус, но лошо няма, а не може и да е по друг начин! Германос е мястото, в което изгряха, според мен заслужено и с много труд и нерви, звeздите на новото ръководство на оператора. И не говоря само за висшето ръководство, а и това от средно управленско ниво… Нито те, нито другите са открили топлата вода, а щом един начин се е доказал като работещ, то няма причина да не се възползват от него, нали?

Какви са вашите впечатления от обслужването в този оператор? Мислите ли, че нещата са се променили и забелязвате ли корекции в курса на развитие на компанията?

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 40 = 46