Home » Марки » Nokia » Nokia Mural

Nokia Mural

3 550 прочита

Nokia-MuralПоредното съобщение направено от финладците днес – нов модел под името Nokia Mural ще бъде пуснат на американския пазар ексклузивно за оператора AT & T.

Не бива да ви учудва динамиката, с която от Nokia създават новини тази седмица. Все пак би трябвало да сте чули за събитието Nokia World…

Но да се върнем на модела…

Nokia Mural е музикално ориентиран модел и това личи и по изведените на предния панел бутони за управление на плейъра. Модела щe предлага възможност за връзка чрез 3G и интересно осветяване на предния си панел.

Основния дисплеи на телефона е 2,2″ QVGA, докато външния или втори е с размер 1.36 инча. Mural разполага и с камера от 2 мегапиксела, 3G, Bluetooth, 70 MB вградена памет, стандартен 2.5mm аудио жак и слот за microSD карта.

Nokia Mural работи с S40 6th edition платформа. Интересното е, че е снабден и A-GPS, която функция ползва индетификацията на клетките на оператора за позициониране вместо сателити както е при GPS-а.

Модела ще е в сив свят като ще дава възможността на собственика си да избира цвят за осветяване на предния панел измежду синьо, червено, зелено, оранжево, розово и лилаво.

Пускането в продажба ще е на 6-ти септември, а цената ще е 50$ с двугодишен договор на AT&T.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

93 − = 90