Home » Телекоми » Тарифни планове » Mtel FIT

Mtel FIT

2 274 прочита

mtel-site-logo

Надявам се с този пост да внеса повече яснота по въпроса : Що е то Мтел ФИТ?

Програмата Мтел Фит най-лесно може да се опише като програма с покупка на пакети време за разговори,т.е вие заплащате определена сума, която според цената обявена на минута разговор се развнява на време за говорене. Разбира се, оператора е предвидил факта, че предплащате, за което получавате и парична премия, т.е получавате екстра минути.

Това е най-простото обяснение и надявам се е отговорило на въпросите ви по темата. За повече подробности помествам и информацията публикувана от самия оператор Мтел. Правя всичко това само с цел да ви улесня при ориентацията в промо предложенията на оператора. По правило най-ниската обявена цена за промо телефон е цената му с абонамент на Мтел Фит с договор за 2 години.

Всеки месец с М-Теl FIT получавате сума за ползване на услуги – FIT премия, в зависимост от месечния абонамент, който сте избрали. Докато говорите, изпращате съобщения или сърфирате в интернет, вие използвате вашата FIT премия. Дори да надвишите нейната стойност, продължавате да ползвате всички мобилни услуги на атрактивни цени.
Вече не вие се съобразявате с тарифния си план, а той с вас.

А сега вече можете да изберете и един номер от мрежата на М-Тел и да го направите ваш Любим номер, за да говорите с него безплатно, колкото пожелаете.

Само с М-Tel FIT не заплащате месечна такса за ползване на услугата Любим номер за целия период на договора.

mtel-fit

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 2 = 3