Home » Марки » LG » LG BL40 New Chocolate на пазара, BL20 във видео клип

LG BL40 New Chocolate на пазара, BL20 във видео клип

4 560 прочита

lg-bl40-new-chocolate

От LG не разочароваха почитателите на марката като пуснаха на пазара модела LG BL40 New Chocolate в обещаните срокове. Модела вече е на пазара в Англия, като може да бъде закупен от операторите O2 и Orange.

Към момента са ясни цените само и единствено с обвързване и договор. Говорейки за това смятам, че е редно и да споменем и съответните суми. При оператора O2 модела може да бъде взет напълно безплатно при 24 месеца договор с абонамент от 30 лири. По-краткия вариант е 18 месеца договор, но тогава цената е 55 евро.

Сходна е ситуацията и при оператора Orange. При 24 месеца договор с аналогична такса LG BL40 е безплатен, а при 12 месеца срок цената на апарата е 140 евро.

Тези от вас, които се вълнуват повече от другия модел – BL20 New Chocolate, може би ще са доволни да видят и видеото, което може да се намери в мрежата с него.

Странно е, че след толкова много слухове, догадки, снимки, а вече и клип от LG все още не са направили официално представяне на модела. От друга страна всичко това сочи, че датата на появата му едва ли е толкова далеч.

Това, което се вижда е, че модела е с тъч бутони под дисплея, 5 мегапикселова камера и LED светкавица.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

60 − = 56