Home » Телекоми » Тарифни планове » Globul National абонаменти

Globul National абонаменти

2 777 прочита

globul-new

Тъй като често най-ниската цена обявена за промоционален телефон в случайте с оператора Глобул е пряко обвързана и с някой от програмите National реших да поместя и тази публикация за повече информация.

Моето мнение за тези програми е, че са изгодни в случай, че месечните ви сметки са 40+ лева. В тези случай преминаването на някоя от цитираните програми е изгодно. Ако обаче плащате 10-20лв месечно, то лично аз не виждам причина да правите подобна стъпка.

АБОНАМЕНТНА ПРОГРАМА GLOBUL National

Абонаментни програми GLOBUL National предлагат:

  • Минути към всички национални мобилни и фиксирани мрежи всеки месец
  • Включени минути за разговори с номерата от групата За приятели всеки месец 

 

ПРОМОЦИЯ!

50% намаление на месечния абонамент за общо 6 месеца при двугодишен договор или за първите 2 месеца при едногодишен договор – валидна до 30.09.2009

Допълнителен брой минути за национални разговори, разговори към номера от Зона 1 и разговори в групата За приятели – валидна до 30.09.2009

Допълнителни промоционални минути за разговори в групата За приятели за 6 месеца при двугодишен договор или за първите 3 месеца при едногодишен договор – валидна до 30.09.2009

globul-national

* Допълнителните промоционални минути са валидни за първите 3 месеца при подписване на едногодишен срочен договор. При подписване на двугодишен договор, допълнителните промоционални минути се получават за период от 6 месеца – през първите 3 месеца от първата половина от срока на договора и първите 3 месеца от започването на втората половина от срока на договора. Допълнителните минути са валидни в случай, че мобилният номер на клиента е активен към момента на получаването им и в случай на използване на същата абонаментна програма, избрана при подписване на договора.

** Промоционалната такса е валидна за общо 6 месеца при подписване на 2-годишен договор или 2 месеца при едногодишен. При подписване на 2-годишен договор отстъпката се получава през първите 3 месеца на 1-та година от срока на договора и през първите 3 месеца от 2-та година от срока на договора. Отстъпка за втората година се получава само в случай, че мобилният номер е активен към момента на получаването им и в случай на използване на същата абонаметна програма, избрана при подписване на договора.

***Промоцията за 50% отстъпка от месечната такса е валидна за напълно нови абонати, които не закупуват телефонен апарат, както и при добавяне на нова карта на съществуващи абонати, които към момента на закупуване на новата карта не са с просрочени задължения или не са били двустранно спирани през последните 6 месеца. Абонатите, които не отговарят на горепосочените условия могат да се възползват от отстъпка от месечната такса на същата стойност при условие за предплащане на 2 месечни такси.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

64 − = 57