Home » Новини » Germanos – „Само попитай“

Germanos – „Само попитай“

3 520 прочита

Germanos_Telekom_Bulgaria_logo

Стартира новата комуникационна платформа на Germanos – „Само попитай“, с имиджов телевизионен клип, който представя новия корпоративен слоган. Рекламна кампания на Germanos е изцяло създадена в България. Творческата концепция е разработена от рекламна агенция Ogilvy&Mather Sofia и реализирана от продуцентска къща „Чучков брадърс“.

В общи линии с това се изчерпа сухата информация по въпроса. Ето и самата реклама :

Ако трябва да коментирам, то мога да го направя кратко – На мен ми харесва рекламата!

Харесва ми, защо простичко и ясно показва идеята, без обаче да го прави по заповеден или насаждащ мнение начин. Рекламната агенция е успяла добре да си свърши работата, защото посланието достига до всички – експертност в сферата на мобилните технологии, приятелско отношение и близост до клиента. Дали това се случва в действителност или не е вече друг въпрос, който нямам за цел да дискутирам тук.

Харесва ми защото така и не ми стана ясно каква бе моята „Връзка с технологиите“ през всичкото това време, било то осъществена и „само с една разходка“. „Просто попитай“ ми напомня за времето, когато работата ми бе свързана с директния контакт с клиентите, които винаги знаят всичко, но само искат да попитат 🙂 Тези, които все още го работят много добре знаят за какво говоря.

„Просто попитай“ ме кара да имам желание да го направя, било то просто „ей така“, дори и без причина. Сигурен съм, че ако това доведе обаче до вълна само питащи, няма да има много щастливи хора по магазините, но и това е тема на съвсем различен разговор.

Интересно ми е да чуя и вашето мнение за новия слоуган на Germanos. А на вас хареса ли ви?

rss-via-mailХаресва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS фийд или направете безплатен абонамент по е-мейл, за да получавате първи информация за всички мой най-нови материали.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 7 = 1