Home » Lux & phones » Нов модел от Vertu

Нов модел от Vertu

5 727 прочита

vertu-constellation-ayxta

Тази година явно е повратна за всички. Като започнем от ъпгрейдите на операционните системи, появата на все повече модели с Android и стигнем до промяната в отношението на марката винаги асоциирана с висока цена и високо качество на изработката – Vertu.

Компанията за първи път пуска на пазара флип телефон, нещо което до момента изглеждаше невъзможно да се случи.

И този път не са изневерили на традицията си да изработват модели с изключително вниамние към детайла, но почти никакви функции, или поне такива, които сме свикнали да виждаме в телефони от среден клас. Допълвайки специалното отношение към клиента, всеки притежател на Vertu Constellation Ayxta получава своето обслужване директно от Concierge service.

Constellation Ayxta е снабден  с 3G, слот за карта памет до 8GB, както и 3 мегапикселова камера с вградена светкавица. Ако не сте се интересували от модела може да ви се види странно малко, но повярвайте ми – когато става дума за Vertu е повече от много.

Vertu Constellation Ayxta е вече наличен в Европа за „скромните“ $7,000 – $10,500, като цената се определя и от материалите за изработка.

Къде да го намерите? Не мисля, че ще ви е трудно да познаете магазин на Vertu, а за да ви улесня можете да погледнете и снимката на един от магазините им.

vertu-store

Ако някой от вас е попадал по каквато и да е причина в магазин на марката, то моля да ми сподели – лично за мен би било много интересно ако някой ден имам шанса и аз да го направя.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

79 − 73 =