Home » Телекоми » Тарифни планове » Нови тарифи за мобилен интернет от Мтел

Нови тарифи за мобилен интернет от Мтел

2 758 прочита

Mtel-mobile-netИзложението стартира днес, 10 септември с «Денят на M-Tel Netbook”. В този ден клиентите на компанията ще имат възможност да се запознаят с най-новия USB стик за мобилен интернет, който позволява пренос на данни със скорост до 21 Mbps. Най-тънкият лаптоп в света Dell Adamo с дебелина от само 1.64 см. и екран от 13.4 инча се предлага ексклузивно в магазините на компанията за 199.90 лв. на месец в комплект с 2 GB месечен трафик и безплатен USB стик.

Другият иновативен и стилен модел на Dell – XPS M1330, е с 13.3 инчов екран, мултимедийни възможности с дистанционно управление. Той се предлага в три цвята – черен, син и червен, срещу 99,90 лв. месечна вноска с включени 2GB. 15.4 инчовият мултимедиен Toshiba Satellite L300-22L може да бъде закупен за 79,90 лв. месечна вноска отново с включен обем данни от 2GB. Само 59.90 лв. на месец ще струва миниатюрният HP Compaque и 2GB за сърфиране в интернет пространството и сваляне на файлове.

С представянето на новата скорост, Мобилтел предлага и своите нови тарифни планове за пренос на данни, които ще пусне на пазара от 14 септември. Клиентите могат да избират между четири предложения. Така например, срещу месечна такса от 3,90 лв. потребителите, които ползват M-Tel Easy Surf, ще ползват цена за пренос от 0.25 лв./MB. M-Tel Pro Surf се предлага за такса от 5,90 лв. на месец и 0.15 лв./MB. По-сериозните потребители на мобилен интернет пък могат да се възползват от тарифните планове M-Tel Master Surf и M-Tel Power Surf. Клиентите могат да се абонират за първия срещу месечна такса от 9.90 лв. при цена на MB от 0.05 лв., а за втория – срещу 15,90 лв. месечен абонамент и ще сърфират в интернет пространството на цена от 0.01 лв./MB.

GD Star Rating
a WordPress rating system
GD Star Rating
a WordPress rating system

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

68 + = 69