Home » Новини » Нова услуга представена на M-Tel Hi-Tech Fest

Нова услуга представена на M-Tel Hi-Tech Fest

4 143 прочита

Mtel-inetМ-Тел демонстрира на живо скоростта на мобилния интернет, който предлага с най-новата си технология HSPA+. Търговският старт на услугата е на 17 септември в столицата.

М-Тел е първият телеком оператор в България и шестнадесетият в света, който внедрява в своята 3G мрежа модерната технология High Speed Package Access+ (HSPA+) и по този начин предлага на своите клиенти скорост за пренос на данни до 21 Mbps. Свръхбързата скорост е най-високата, предлагана от мобилна мрежа в страната.


Благодарение на HSPA+, клиентите на М-Тел ще разполагат с още по-бърз достъп до интернет и електронна поща, както през своите мобилни телефони, така и посредством преносимите си компютри. Новата технология осигурява 6 пъти по-висока скорост на download от HSDPA 3.6 и е три пъти по-бърза от HSDPA 7.2.
Това е поредната стъпка в развитието на UMTS мрежата на М-Тел, която е и в отговор на постоянно повишаващите се интерес и потребление на мобилен интернет от абонатите на компанията. За последните дванадесет месеца операторът регистрира 300% ръст на клиентите на тази услуга.

По въпроса с ръстовете и процентите аз съм малко по-скептичен като се има предвид, че услугата мобилен интернет започна да се популяризира масово последните 5-6 месеца и от трите оператора у нас. Под „популяризира“ разбирайте по-сериозна рекламна кампания по темата…
.
За да демонстрира последните високотехнологични продукти и услуги, които ще предложи на своите клиенти, телеком лидерът организира в София специалното изложение M-Tel Hi-Tech Fest от 10 до 14 септември. Всеки ден ще бъде посветен на нов иновативен дейта продукт или услуга, с които посетителите на изложението първи ще се запознаят преди премиерата им в М-Тел магазините.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Нова услуга представена на M-Tel Hi-Tech Fest

  1. Pingback: М-Тел идея за коледен подарък?! -Не, благодаря! Без мен! | Нокия N Серии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 + 3 =