Home » Марки » SonyEricsson » Sony Ericsson Jalou

Sony Ericsson Jalou

4 128 прочита

SonyEricsson_Jalou_0

Обявен бе нов модел от SonyEricsson – Jalou. При това не само телефон, а и бижу!

Няма как да не е така при характеристиките на модела – телефона тежи само 84gr, а в затворено положение еSonyEricsson_Jalou_1 едва 73 mm. Вътрешния дисплей пък при stand-by режим може спокойно да бъде ползван и за огледало.

Sony Ericsson Jalou ще има и лимитирана дизайнерска серия брандирана от Dolce&Gabbana… Това определено ще добави още модни кредити към позитивите на модела. Ограничената серия ще притежава всички позотиви на стандартния модел и преди да се запитате, кое точно го прави специален – е ви кажа :

елементи като 24 карата злато, нежно розовия цвят на панелите.

Освен външните разлики лимитирания Dolce&Gabbana на Jalou ще разполага с персонализирано меню със снимки от колекцията на дизайнерите за Есен/Зима 2010.

SonyEricsson_Jalou

 За модела са разработени и специални персонализирани дизайнерски теми и тапети.

НЕ се лъжете – Sony Ericsson Jalou не е просто модно бижу!

Модела разполага с опция за RSS feed, като посредством нея всеки потребител ще е в крак с всички модни клюки, новости и предстоящи събития от модния свят.

Стефано Габбана и Доменико Долче лично ще се заемат с организацията по представянето и самото промотиране на модела при неговото представяне пред публика.

Както може да се очаква Sony Ericsson Jalou не е сред high-tech моделите на компанията. Тук акцента е повече от ясно върху какво пада. Редно е да споменем, че Jalou е 18.2mm дебел, дисплея е 2″ с QVGA резолюция. Външния дисплей е монохромен, а камерата е 3MP…

Към останалие функции са :SonyEricsson_Jalou_2

  • търсене в Google
  • видео-телефония
  • приложението за YouTube
  • Google Maps
  • sms
  • e-mail
  • instant messaging

Стандартната, както и лимитираната Dolce&Gabbana серия ще са на пазара през четвъртото тримесечие на тази година…А що се касае цената…за нея все още нито и дума…

Източник : Dolce & Gabbana edition,

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

− 1 = 5