Home » Марки » Samsung » Нов dual-SIM телефон от Samsung

Нов dual-SIM телефон от Samsung

4 437 прочита

Samsung_C3212_DuoSSamsung C3212 e новия модел на компанията, който ще има възможност да работи с две СИМ или по така наречената технология dual-SIM. От сега искам да ви предупредя да не залагате много на модела – очаква се да е с основни функции и характеристики, а цената му да е от порядъка на 140eu.

За съжаление няма как да се прецени дори дали дисплея ще е цветен или е просто монтаж на снимката. Логично е да се предполага, че няма да е монохромен, но от друга страна в ниския ценови клас може да се очаква всичко. Все пак всяка „екстра“ било то и цветен, но с не много на брои цветове дисплей би попречила на оптимизацията на цената.

Както сами се досещате подобна цена автоматично го нарежда и в най-ниския клас в ценово отношение. От друга страна подобен модел с такива параметри, за тези пари не е имало скоро. За сега обаче информацията относно подробности около техническата спецификация на модела е твърде оскъдна.

Сред предишните модели на Samsung с опция за две карти са C5212, чиято цена е само 15 евро над тази на C3212. Ако си падате по тъчскрийн телефоните няма как да не се сетите и за Samsung D980.

Samsung C3212 ще е сред най-евтините от серията, като принципно е предназначен за Източноевропейския пазар, където са насочени повечето модели на корейската компания с липсващ 3G в списъка с екстри…

 

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 85 = 90