Home » Новини » Nokia World наближава, очакването расте

Nokia World наближава, очакването расте

3 742 прочита

Nokia-n900-1С приближаването на Nokia World слуховете, а и очакването на феновете на марката нараства. Разбира се за това „вина“ имат и от компанията, които не спират да подклаждат интереса.

Както и вчера се случи с неочакваното анонсиране на нов модел – Nokia 5230, то от днес все по-настоятелни стават слуховете за официално представяне на други два модела на марката.

Очаква се да бъдат представени моделите Nokia N97 Mini и Nokia N900. А докато чакаме това да се случи, все повече снимки на въпросните модели се появяват и в мрежата.

Nokia N97 Mini всъщност е умалената версия на вече продаващия се флагшип на Nokia. За съжаление все още няма официална информация относно параметрите или дата на пускането му в продажба, но слуховете и зачестяващите коментари по темата недвусмислено сочат, че и това скоро ще се случи.

Подобна е ситуацията и с Nokia N900, чието ревю се появи доста преди официалното и представяне. Модела е базиран на операционната система Мaемо. Напълно възможно е то да е част от подготвените изненади от Nokia за началото на септември, когато стартира Nokia World.

Източник

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

47 + = 50