Home » Новини » Nokia N86 8MP Firmware update…

Nokia N86 8MP Firmware update…

3 889 прочита

Nokia N86

Днес от Nokia обявиха, че е факт новия firmware update за флагшипа им Nokia N86 8MP…Както винаги съобщението е съвсем лаконично, а и в случая мисля има защо…

Сред подобренията включени в ъпдейта 11.043 са качеството на видео запис, снимки с камерата при по-слабо осветление. Има промени и по опциите и приложенията. „Свали“ ще бъде заменено с приложението Ovi Store, а по отношение навигацията Nokia Maps 3.0 с Nokia Maps 3.0.1. Тук целта разбира се е обогатяване на приложението.

Паралелно с обявения firmware update още едно интересно събитие свързано с модела бе анонсирано от компанията.

Alive_at_niht

Под името „Alive at night“ ще бъде проведена изложба от снимки направени от фотографа  Дейвид Бейли. Както може би се досещате снимките ще бъдат заснети с Nokia N86 8MP при това при условия на слабо осветление…Няма как да не си го и помислим, че това е поредното усилие от страна на финландската компания да разсее слуховете за слабото представяне на N86 8MP при снимане поради липсата на Xenon светкавица.

От Nokia явно разчитат това да подобри имиджа на модела, който понесе доста критики именно поради вграждането на LED светкавица.

Изложбата ще се проведе в Лондон от 10ч на 27-ми до 5 сутринта на 28-ми август.
Повече подробности за събитието можете да прочетете тук

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

+ 32 = 40