Home » Новини » Nokia 5800 Navigation Edition

Nokia 5800 Navigation Edition

3 666 прочита

Nokia-5800-navigation-edition4От Nokia обявиха нов модел, който би трябвало да се появи скоро на пазара. Става дума за Nokia 5800 Navigation Edition. Модела е модификация на вече натрупалия не малко успехи по отношение на продажбите и още толкова популярност в световен мащаб модел Nokia 5800 XpressMusic.

Новия модел е с всички положителни качества на своя предшественик, но както личи от името му, то по отношение на навигацията са нововъведенията. Именно по тази причина към модела е добавен доживотен лиценз за приложенията Drive & Walk.

Nokia 5800 Navigation Edition ще се предлага в черно или хром, но не и във вариантите познати от XpressMusic. По спуснатата информация става ясно, че се очакват три разработки на модела :

 • двубандов
 • двубандов с WLAN, 3G с HSDPA
 • без наличните варианти да връзка, които ги има в другите два

Предположението, че третия вариант ще е за азиатските пазари, но все още е твърде рано да се твърди каквото и да е.

Както се вижда от видеото за модела представянето на дисплея при по-ярка слънчева светлина не е на нужното ниво. Видяното няма как да не повдигне и въпроса, то тогава как се очаква да работи клиента нормално с него, при условие, че телефона ще е на таблото на автомобила.

Със сигурност много скоро ще имаме отговори на тези въпроси, имайки предвид, че появата на пазара на Nokia 5800 Navigation Edition ще е преди края на това тримесечие. Към момента предполагаемата цена е около 340EU, като цената е без евентуални субсидии от страна на оператор…

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Сподели с приятели

One Response to Nokia 5800 Navigation Edition

 1. petq

  07/03/2012 at 18:06

  kolko pari e tozi telefon

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. petq

  07/03/2012 at 18:06

  kolko pari e tozi telefon

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

75 + = 80